Quiz - Eén deelnemer is nog niet aanwezig

Het is tijd om te beginnen aan je training. Op dit moment mis je nog 1 deelnemer die echt had aangegeven (ook al betaald) om aanwezig te zijn.

Wat ga je doen als trainer?

 

Antwoord A: Je gaat de deelnemer bellen, zodat je erachter kunt komen of dat deze persoon überhaupt nog komt, in de file staat of de weg niet kan vinden.

Antwoord B: Je gaat langzaam beginnen en verwacht dat de deelnemer elk moment kan binnen wandelen. 

Antwoord C: Je gaat echt starten met de eerste workshop en zal (waar dat eventueel nodig zou zijn) bepaalde informatie herhalen voor de deelnemer die deze verkregen informatie heeft gemist. 

 

Welk antwoord kies je uit? 

 

Mijn antwoord:

De antwoorden A/B/C is een kleine stappenplan voor tijdens je training. Het is altijd goed om  even de moeite te nemen om deze persoon te bellen. Dat had jij andersom in deze situatie ook gewild. Pakt hij de telefoon niet op, dan moet jij ook gewoon door gaan met het geven van jouw training. De andere deelnemers hebben ook betaald om van jouw les te krijgen.

 

 

 

Start voortaan met een inloop

Het is daarom altijd goed om ook echt een half uur voordat je training gaat beginnen de deelnemers al welkom te heten. Hierdoor kunnen ze vooraf al naar het toilet, koffie pakken, ontspannen, een stoel bemachtigen en alvast kennis maken met de andere deelnemers. Hierdoor gaan ze eerder vertrekken, waardoor je ze ook echt dat half uur vooraf al kan verwachten.

Ben je ook benieuwd naar jouw eigen trainersvaardigheden en hoe je deze het beste kunt inzetten voor je eigen bedrijf?

 

Wil je ook graag met gemak jezelf comfortabel voelen en met volle dosis zelfvertrouwen trainen aan jouw deelnemers? Dan nodig ik je heel graag uit om eens kennis met mij te komen maken tijdens mijn training: Ja, ik wil trainen. Meer info of je meteen aanmelden kan hier >>>

 

Succes en vooral veel plezier.

 

 

Doe jouw volgers (en mij) een groot plezier en deel dit artikel met je netwerk.