'Ja, ik wil een training geven'

 

 

 

Ben jij een expert in jouw vakgebied en wil jij jouw specialisme gaan delen met de deelnemers die dolgraag van jou willen leren? Weet je alleen niet goed hoe jij je tekst en boodschap kunt overbrengen? Of hoe je echt goed voor een groep kan staan?

 

Wanneer jij een echte trainer bent, kun je vervolgens ook zelf trainingen gaan organiseren voor je bedrijf en natuurlijk voor je doelgroep.

 

 

 

Alleen waar ga je beginnen met het organiseren van je eerste training?

 

Of hoe maak je nu een training met waarde?

Of hoe ga je zelfverzekerd en overtuigend voor je deelnemers staan?

Of hoe leer je oog te krijgen voor een groepsdynamiek?

Of hoe leer je bewust te worden van je eigen trainingsvaardigheden?

 

Al deze punten ga ik behandelen in de training: ‘Ja, ik wil een training geven’.
Deze training heb ik speciaal gemaakt, zodat je er achter gaat komen of trainen echt iets voor je is.

 

 

'Dankzij Martiena durf ik meer tijdens het presenteren. Ze geeft je duidelijke aanwijzingen, tips en advies over hoe je jezelf kan verbeteren. Ook wanneer je twijfelt, weet ze het beste in je naar boven te halen.' Lianne Honing – Borduurstudio Lianne

 

'Martiena is erg behulpzaam is en vooral ook veel gevoel voor humor heeft! Verder is ze een echte woordenkunstenaar, voor iedereen in de groep, bedacht ze fantastische pitch zinnen die precies bij die personen paste!' Marian van der Zalm-Ravensbergen - Perfectly Styled

Kom naar de KICK-OFF om

 feeling te krijgen met het trainen.

jouw expertise over te zetten in een training.

te leren hoe je een goede inhoud maakt voor je training.

jezelf te profileren voor een groep en jezelf te verwoorden.

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen...

 

Ambitieus, spontaan, enthousiast, luisterend en echt oprecht ben ik. Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf. Als presentatietrainer help ik experts met hun trainersvaardigheden, zodat jij jezelf voortaan met plezier en zelfvertrouwen kan trainen.

Zelf ben ik al jaren officieel trainer en wil ik graag andere ondernemers helpen om ook echt te trainen vanuit hun specialisme. De gedachte hieraan maakt mij zo enorm enthousiast dat ik jou al meteen hiermee verder wil helpen.

 

Ben jij er voor klaar om met een ambitieuze en empathische trainer te werken om jezelf klaar te stomen om voortaan zelf trainingen te geven? Ik ga jou meenemen om jouw expertise te leren kennen door de ogen van jouw deelnemers, zodat jij voortaan een training kan maken geheel gebaseerd op hun wensen en behoeften.

 

 

 

 

 

 

 

Hoe ziet de training eruit

De inloop is om 09.30 en we starten precies om 10.00 uur. Nadat we de hele dag hard hebben gewerkt stoppen we om 16.30 met de training.

 

Tijdens de training zullen er naast jou nog andere experts/ deelnemers aanwezig zijn, zodat je voldoende persoonlijke aandacht, feedback en tijd gaat krijgen.

Genoeg redenen om naar de training te komen, waar jij uit je eigen schaduw stapt en je eigen spotlight claimt. Pak deze kans en ga schitteren trainer.

 

 

 

 

 

 

 

 

'Martiena heeft een groot talent om je op je gemak te stellen en tegelijk ook te helpen om meer te durven. Laat het maar zien wat je in huis hebt. Haar enthousiasme trekt je over de streep van je eigen ongemak en ze laat je zien wat zij ziet in jou: de expert.' Aurelie Veltema - AVUE 

 

'Martiena geeft heldere uitleg over de manier waarop je je presentatie opbouwt, de “kop, romp, staartmethode”. Ze geeft je directe aanwijzingen hoe je duidelijk en gestructureerd je boodschap brengt in je presentatie.' Yvonne Verhulsdonk - Fotografie Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Your Text

Trainingsdag - Leer Echt Trainen

Binnenkort!

10.00 - 16.30 u

Inclusief lunch, koffie, thee en fris

Max. 4 deelnemers

€297,- excl. btw

De locatie is in Kasterlee (BE)

Net over de grens bij Eindhoven 

Trainingsdag - Leer Echt Trainen

Binnenkort!

10.00 - 16.30 u

Inclusief lunch, koffie, thee en fris

Max. 4 deelnemers

€297,- excl. btw

De locatie is in Kasterlee (BE)
Net over de grens bij Eindhoven