Heb jij belangstelling om een training te geven?

Word een echte trainer

Heb jij belangstelling om een training te geven?

Als expert is het een logische stap dat je meerdere mensen tegelijk wilt verder helpen met jouw expertise. Jij hebt je immers niet voor niets zo ontwikkeld om andere te helpen. In dit artikel ga ik je meer vertellen over een training geven.


Wil je graag jou expertise delen met derden? Vind je het niet erg om voor een groep te staan? Heb jij oog voor de individuele persoon uit een groep? Wil je meer doen voor ze dan alleen de informatie met hen te delen? Als je op meerdere vragen ja hebt geantwoord dan ben je toe om echte trainingen te gaan geven voor je (potentiële) klanten.

Word een echte trainer

Alleen bij een training is het ook van belang dat jij naast je informatie ook kijkt naar het groepsproces, naar de veiligheid, naar de spanningsboog en de energie. Deze punten kun je alleen leren door je ervaring.

 

Ben je benieuwd hoe het is om een training te geven, hoe je hem waardevol kan maken en wat voor gevoel dit jou kan geven? Ja?

 

Dan heb ik een leuk idee voor je!

- Speciaal voor experts en specialisten heb ik een online programma gemaakt. Hiermee kun je een waardevolle training gaan organiseren voor jouw doelgroep. Daarnaast heb ik een vervolg training waar dan meerder experts elkaar leren trainen.

- Het is ontzettend waardevol om een succeservaring te krijgen, voordat jij gaat trainen voor je eigen doelgroep.

 

Wil je meer weten over dit waanzinnige aanbod? Klik dan hier!

Ben jij er voor klaar om met een ambitieuze en empathische trainer te werken om jezelf klaar te stomen om voortaan zelf trainingen te geven? Ik ga jou meenemen om jouw expertise te leren kennen door de ogen van jouw deelnemers, zodat jij voortaan een training kan maken geheel gebaseerd op hun wensen en behoeften.

Succes en vooral veel plezier.

 

 

Doe jouw volgers (en mij) een groot plezier en deel dit artikel met je netwerk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *