Yes, de eerste stappen naar een succesvolle training zijn al gemaakt. Je hebt namelijk mijn boek met maar liefst 25 presentatie tips gedownload en daarom heb ik een training voor je die je nog een stap verder gaat helpen. Hup, snel naar beneden 🙂 

 

Presentatietrainer Martiena

Ambitieus, spontaan, enthousiast, luisterend en echt oprecht ben ik. Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf. Als presentatietrainer help ik experts met hun trainingsvaardigheden, zodat jij voortaan ook succesvolle trainingen kan geven.

 

Zelf ben ik al jaren officieel trainer en wil ik graag andere ondernemers helpen om ook echt te trainen vanuit hun specialisme. De gedachte hieraan maakt mij zo enorm enthousiast dat ik jou al meteen hiermee verder wil helpen.

 

Ben jij er voor klaar om met een ambitieuze en empathische trainer te werken om jezelf klaar te stomen om voortaan zelf trainingen te geven? Ik ga jou meenemen om jouw expertise te leren kennen door de ogen van jouw deelnemers, zodat jij voortaan een training kan maken geheel gebaseerd op hun wensen en behoeften.

''Het is tijd dat jij gaat stralen als de ondernemende expert
tijdens je training!'' 

Wil jij ook:

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.